Bokkasser

Visste du at du kan bestille bokkasser fra Kongsberg bibliotek?

Enten du skal ha dem til barnehagen eller til skoleklassen, om dere skal ha om dinosaurer, kroppen eller norsk historie; om dere ønsker bildebøker, lettleste bøker, fagbøker, tjukke barneromaner, lydbøker, tegneserier eller bøker på engelsk – vi har det! Og vi pakker gjerne for deg.

Ta kontakt med fagleder for barn og unge, Gavin Baker, på Gavin.Baker@kongsberg.kommune.no, for å bestille den bokkassa du trenger. Oppgi antall barn, alder på barna, omtrentlig lesenivå og temaene dere ønsker bøker om. Vi trenger også navn, telefonnummer og e-postadresse til en kontaktperson, slik at vi får laga lånekort til dere.

Vi gjør oppmerksom på at alle barnehager må hente og levere bokkassene sine sjøl i våre betjente åpningstider. Ta kontakt med Gavin og bli enige om når det passer. Bokkassene må hentes til avtalt tid, deretter settes bøkene tilbake på plass på hyllene våre.

Alle barne- og ungdomsskoler i kommunen får tilkjøring og retur via ASVO. Skulle det haste, kan dere også hente sjøl etter nærmere avtale med Gavin.

Lånetid på alt materiale hos oss er fire uker, med unntak av dvd, som kun har ei ukes lånetid. Ta kontakt med oss for å forlenge lånet.

Bestillinger som kommer etter de oppgitte fristene kan vi ikke garantere at vi klarer å pakke i tide. Ta derfor kontakt med oss i god tid når du veit at du trenger ei bokkasse. Og skulle noe være uklart, ta naturligvis kontakt med oss enten på e-post eller på telefon 32 86 68 50.