Velkommen til Sommerles-fest!

Årets Sommerles i Kongsberg har satt nye rekorder, og vi vil gjerne gjøre litt stas på dere som har deltatt. Det er jo dere, deltakerne våre, som har lest oss til disse nye rekordene!
Det blir derfor avslutningsfest for de som har vært med på Sommerles lørdag 8. september kl. 12.00 – ca. 13.00 i barneavdelinga. Her kommer det også en helt spesiell gjest – nemlig forfatter Mari Moen Holsve. Det er hun som har skrevet Sommerles-fortellingen om Asbjørn og Astrid i verdensrommet, og dette vil hun fortelle mer om når hun kommer. Det er utrolig hvor mye spennende vi kan lære om verdensrommet!
Etterpå blir det utdeling av diplomer, trekking av ekstra-premier, og boller og saft for de som vil ha det. Vi må lage diplomer og bestille boller på forhånd, så derfor må vi ha påmelding. Dette er viktig!
Meld deg på til : hege.lislien@kongsberg.kommune.no
innen 1. september. Håper vi ser flest mulig av dere denne lørdagen, så både vi og dere kan feire de flotte resultatene våre. Hurra for Sommerles!!

NB! Lørdag 8. september er også siste frist for å hente premien sin for de som har fått beskjed om at de er gavekortvinnere.

Translate »