GAUTE HEIVOLL HÅVARD SYVERTSEN ELLEN EMMERENTZE JERVELL OLE PETTER HJELLE

TORSDAG 22. november (19.00-22-00): Kongsberg bibliotek og Isaksen Libris, bokhandel og leker inviterer til en storslagen forfatterkveld der vi byr på hele fire forfattere med nye bøker i år. Både skjønnlitteratur og sakprosa.

Du vil møte Håvard Syvertsen, fra Kongsberg og besatt av sykling. Den besettelsen har han nå skrevet bok om.

Hjerneforsker og fastlege Ole Petter Hjelle gir en innføring i vår fantastiske hjerne og forklarer hvorfor fysisk aktivitet er det beste du kan gjøre for å holde ditt viktigste organ i form. Forskning viser at fysisk aktivitet i tillegg til å gi oss et lengre og bedre liv, gjør oss mer kreative, bedrer stressmestring og hukommelse samt reduserer risikoen for depresjon og demens. Hadde fysisk aktivitet vært en pille, ville alle tatt den.

Den etablerte forfatteren Gaute Heivoll har skrevet romanen “Sang for sekstiåtte forrædere”, om hvorfor så mange fra hans hjembygd ble nazister under krigen.

Og så får vi møte en ung debutant, Ellen Emmerentze Jervell, som har skrevet en roman om å lengte mot fjell og vidde. Hvorfor gjør vi det, egentlig? Boka passer for deg som “prøver å forstå folk som er hekta på fjellet, eller som lurer på kva som kan få mødrer til å gå opp i liminga”, som Marta Norheim skrev i sin gode anmeldelse av boka.

Det vil bli salg av forfriskninger og noe å spise før arrangementsstart og i pausen.
Salg og signering av bøker.

Inngang 150,-

Billetter kjøpes på: https://kongsbergmusikkteater.ticketco.events/no/nb/e/forfatterkveld

eller hos Isaksen Libris

Arrangementet er et samarbeid mellom Kongsberg bibliotek og Isaksen Libris

 

Translate »