Kjære alle sommerlesere, tusen takk for en helt fantastisk sommerles-sesong! Dere har imponert alle oss her på biblioteket nok en gang, med nesten tre millioner leste sider! Det er så stas å få lov til å dele ut premier og diplomer til dere, høre om bøkene dere leser og hjelpe dere med å finne nye bøker i hyllene våre. Takk for at vi får ta del i alt det!

Nå er dessverre årets Sommerles helt ferdig. I går var siste dagen du kunne hente uavhenta premier, så i dag skal jeg pakke bort alt sammen. Men fortvil ikke: Sommerles er tilbake neste år! Og planlegginga er allerede i gang. Snart skal jeg faktisk bestille premier for Sommerles 2021, og det gleder jeg meg veldig til. Så langt aner jeg ingenting, jeg bare håper det blir noe fint. Og jeg veit at Mari er i gang med sitt hun også – hun skriver jo om Astrid og Asbjørn allerede. Hvem veit hvor Astrid og Asbjørn kommer til å reise denne gangen?

Håper du blir med på Sommerles 2021!

Hilsen Oda

This image requires alt text, but the alt text is currently blank. Either add alt text or mark the image as decorative.

Translate »