Snart tid for den store Sommerles-festen!

Selv om dere enda har vel to uker å lese og registrere på, så er vi i full gang med planleggingen av årets Sommerles-fest!
Den finner sted lørdag 7. september, kl. 12.00 – ca. 13.30. Vi får besøk av selveste forfatteren av Sommerles-fortellingene, Mari Moen Holsve. Det blir boller og saft, utdeling av diplomer, trekking av ekstrapremier, kanskje en quiz – og ikke minst så skal vi avsløre de imponerende tallene fra årets Sommerles for dere!! For her er det nye rekorder i fleng, og jo mer dere klarer å lese nå de siste ukene, jo mer imponerende blir resultatet. Vi som jobber med dette må gni oss i øynene og se at vi leser tallene riktig, for her snakker vi STORE tall nå!

Vi må vite hvem som kommer, slik at vi kan bestille boller og klargjøre diplomer til alle. Dere må derfor melde dere på innen 1. september til: hege.lislien@kongsberg.kommune.no. Skriv navnet på de Sommerles-deltakerne som kommer, og gi gjerne beskjed hvis dere vet at det er småsøsken som blir med også.

Da gleder vi oss stort til å se dere på biblioteket i Krona lørdag 7. september, for å feire årets Sommerles og de helt fantastiske resultatene DERE har oppnådd der.

Hilsen Sommerles-teamet i Kongsberg

Translate »