Har du et nettbrett eller smarttelefon? Da kan du få tilgang til engelsk litteratur via appen Libby. Hvis du ønsker, kan du også få tilgang via PC. Det er enkelt å se hva som er tilgjengelig for utlån.

NB! Dine lån vil bli automatisk levert når låneperioden er over.

Trenger du hjelp? Besøk OverDrives hjelpesenter

Utlånsappen Libby

• Libby er den nye appen for å laste ned og lese e-bøker, e-lydbøker og magasiner fra OverDrive
  • Libby er enkel å bruke, også for deg som er nybegynner
  • Last ned appen fra App Store og Google Play (for smarttelefoner og nettbrett)
  • Trenger du hjelp? Se mer informasjon om Libby på Libbys hjelpesenter

Med appen Libby kan du låne og lese e-bøker, e-lydbøker og magasiner på telefon og nettbrett. Appen er gratis og gjør det er enkelt å komme i gang for nye brukere.

NB! Velg Viken som ditt hjemmebibliotek. Har du nasjonalt lånekort utstedt på et bibliotek utenfor Viken? Send oss ditt lånekortnummer slik at vi kan gi deg tilgang.