Vi gjennomfører en brukerundersøkelse i biblioteket. Undersøkelsen tar 4 minutter. Vi vil veldig gjerne at du gir oss din mening, både ris og ros mottas med stor takk!

Vi ønsker å være et sted du kan oppsøke for å låne bøker eller annet materiale. Vi ønsker at innbyggerne skal få hjelp til å skaffe seg litteratur til fritidslesing eller til studier, til å oppdatere seg på emner de er interessert i, eller være et sted der man kan slappe av, møte venner eller surfe på nettet. Vi vil at biblioteket skal være et sted for alle, uansett alder, språk, funksjonsgrad eller andre ting.Det er viktig for oss å vite hvordan brukerne opplever kvaliteten på tjenestene våre. Resultatene fra undersøkelsen bidrar til å gi oss innsikt i hva brukerne er fornøyd med og hva vi bør endre for å forbedre tjenestetilbudet.

Du kan gjennomføre brukerundersøkelsen på biblioteket eller på pcen hjemme. Ønsker du å svare hjemmefra, send oss en epost (kongbib@kongsberg.folkebibl.no) og be om et passord. Husk å si om du ønsker å svare for Kongsberg biblioteket eller filial Hvittingfoss.

Undersøkelsen ligger her: http://www.bedrekommune.no/