Bli med på Sommerles – sommerens kuleste lesekampanje for barn i 1. til 7. trinn!

Også i år blir det Sommerles på biblioteket og vi skal vel sette ny leserekord i år også?! Sommerleser en digital lesekampanje som arrangeres av bibliotek over hele landet. Lag deg en profil på Sommerles.no og les så mye du orker i løpet av sommerferien. Les bøker og sommerlesfortellingen til Mari Moen Holsve, og få kule premier!

Du kan registrere profil på Sommerles.no fra 1. juni. Her kan du registrere alle bøkene du leser mellom 1. juni og 31. august. Du får poeng for antall leste sider. Når du samler poeng, får du etterhvert ulike trofeer og kommer opp på høyere level. Når du har nådd opp til høyt nok level, får du beskjed om at du kan hente en premie på biblioteket. Hos oss får du premie på level 10, 20, 30, 40 og 50 og vi har masse fine premier:

 

Biblioteket har begrenset åpningstid denne sommeren pga koronasituasjonen. Vi blir derfor veldig glad hvis du har bestemt deg for hvilken premier du har vil ha på forhånd når du skal hente. Vi gleder oss skikkelig mye til å se dere alle sammen.

På Sommerles-siden kan du også få lesetips, gi anmeldelser av det du leser, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen “Astrid og Asbjørn på dypt vann”, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser. For å løse oppgaver knyttet til Sommerlesfortellingen, trenger du kodeord. Det er et nytt kodeord per uke.

God Sommerles!

Translate »