Kongsberg bibliotek fortsetter å holde stengt, foreløpig fram til og med 13. april. Vi forholder oss til retningslinjene fra offentlige myndigheter for å forebygge smitte av koronaviruset. Oppdatert informasjon fra Kongsberg kommune finner dere her.

Det betyr at det ikke er mulig å låne eller levere bøker. Vi ber dere beholde det dere har lånt inntil videre. Det vil ikke bli sendt ut purringer. Det er heller ikke mulig å bestille bøker på fjernlån.

Benytt deg av de digitale tjenestene våre. E-bøker kan du lese i BookBites, og over 7000 gratis tidsskrifter og aviser på ulike språk er tilgjengelige i PressReader.

Fylkesbiblioteket jobber også med å få på plass tilgang til mer digitalt innhold. Vi deler ulike arrangementer og annen moro på vår Facebookside. Følg med!