I mai telte vi ned til Sommerles starta, og nå teller vi ned mot slutten. Tenk at et tre måneder langt leseeventyr snart er over! Det er vemodig, men kanskje litt godt også? Hvis det hadde vært Sommerles hele året, hadde det jo ikke vært så spennende og unikt. Og nå er det altså snart over for denne gang.

Vi er så vanvittig imponerte over alt det dere har lest! Men, skulle det være noen der ute som har krefter i seg til å lese litt til, anbefaler vi at dere gjør det nå. Bøkene må registreres på sommerles.no i løpet av mandag 31. august, ellers gir de deg ikke poeng. Husk at du også får poeng for å lese årets Sommerlesfortelling, fylle inn kodeord og svare på oppgaver!

 

Det blir dessverre ingen ordinær Sommerlesfest på biblioteket i år. Men vi lover at alle som ønsker det skal få diplom! Mer informasjon om dette vil komme snart. Inntil videre ønsker jeg dere derfor fortsatt god les, uansett om du foretrekker tegneserier, korte bøker, faktabøker, bildebøker, tjukke bøker eller Aftenposten junior. Stå på, alle sammen, hver eneste side teller! Jeg gleder meg til å gi dere årets statistikk – den vil antageligvis by på en overraskelse eller to.

Heiarop fra Oda

Psst, har du fått med deg alle kodeordene på Sommerles?

Translate »